Uzení na buku
Uzení na buku má v Evropě dlouhou tradici. Dodnes jde o nejpoužívanější dřevo na uzení. Buk má středně silné a krásně vyvážené aroma a proto s ním zkrátka nic...
Uzení na buku
Uzení na buku má v Evropě dlouhou tradici. Dodnes jde o nejpoužívanější dřevo na uzení. Buk má středně silné a krásně vyvážené aroma a proto s ním zkrátka nic...
Uzení na buku má v Evropě dlouhou tradici. Dodnes jde o nejpoužívanější dřevo na uzení. Buk má středně silné a krásně vyvážené aroma a proto s ním zkrátka nic nezkazíte.
Kvalita štěpky
Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr.
Moje štěpka
Všechny starosti kolem štěpky na uzení řeším už po generace za vás. Hrubá štěpka se hodí pro všechny mé udírny na dřevo i externí dýmboxy a mám jí vždy dostatek v té nejlepší kvalitě pro všechny z famílie.
Síla aroma: střední (3/5)
Výhřevnost: Vysoká
frakce: 6-12 mm
Složení: 100 % dřevo
Hmotnost balení: 500 g a 15 kg
Certifikace: ano
Kouř z buku
Bukový kouř barví maso do zlato-žluté až světle hnědé barvy a Výborně se kombinuje s ovocným dřevem. Na fotce je příklad klasickýho bůčku uzenýho na buku v kombinaci s třešní 75/25.
Na co se hodí
Kvalitní bukovou štěpkou nezkazíte nikdy žádnej proviant. Mám-li být konkrétní, můžete buk použít na vepřové, hovězí, zvěřinu, ryby, drůbež ale i sýri či ořechy.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.