Pro prodloužení doby kouření doporučujeme namočit štěpku do vody na 10-30 minut a poté nechat řádně okapat. Použít ji můžete i bez předchozího namáčení. Na rozpálené brikety...
Pro prodloužení doby kouření doporučujeme namočit štěpku do vody na 10-30 minut a poté nechat řádně okapat. Použít ji můžete i bez předchozího namáčení. Na rozpálené brikety...
Pro prodloužení doby kouření doporučujeme namočit štěpku do vody na 10-30 minut a poté nechat řádně okapat. Použít ji můžete i bez předchozího namáčení. Na rozpálené brikety nebo dřevěné uhlí položte 2-3 kousky (dle velikosti grilu).
Před umístěním jídla na gril se ujistěte, že ze zapálené štěpky vychází kouř. Grilované potraviny nepokládejte přímo na štěpku. Vždy je třeba mít zavřený kryt grilu, aby kouř mohl dobře prostoupit jídlem. U plynových grilů můžete umístit štěpku i do hliníkové misky či kouřícího boxu.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.