Nejnovější recenze ze sekce Tuhá paliva
- suché, naštípané
- paletu lze taky spálit
stačí jen naskládat a topit
dobré
OK
krásně hřejí
dobra cena
- Včasné dodani
Buen precio y buen poder calorífico. La única desventaja, si es que se puede llamar así, es que los pellets al quemar, se hacen un bloque sólido en lugar de ser todo ceniza pero no es ningún problema.
- Jeho použití je jednoduché.
Union Brikety hnědouhlené 25 kg
Přidáno: 2. února 2024
(naposledy upraveno 2. února 2024)
Zakoupeno v HORNBACH BAUMARKT
- Velké balení za dobrou cenu.
BIOMAC Extralong Dřevěné brikety noční válcové balení 10 kg
Přidáno: 2. února 2024
(naposledy upraveno 2. února 2024)
Zakoupeno v HORNBACH BAUMARKT
- Hoří dlouho.
Borniak udící štěpka 10 l buk
Přidáno: 1. února 2024
(naposledy upraveno 27. února 2024)
Zakoupeno v Grilykrby.cz
- spotřeba souhlasí
- Dlouho hoří
- Vysoká výhřevnost
Pěkně zabaleno, což znamená že se dobře skládá a tedy nezabírá zbytečně místo navíc.
- Vše ok
používám jako náplň kočičího záchodku - super
- dlouhá doba vyhoření
- Špatně zabaleno
Už podruhé jsem si objednal grilovací brikety a opět mi je DPD přivezlo v krabici kde byl pytel briket roztržený a brikety rozsypané. I tato krabice byla roztržena, takže možná i něco chybí. Hlavně je ale všechno špinavé.
Objednávám stejným dopravcem i granule pro psy a tam dodavatel každý pytel zastrečuje do folie.
- Voňavá buková štěpka
- Žádná
Dobré uzené, doporučuji
- dlouho hoří
- skvělá výhřevnost
- rychlost uskladnění/použití
- ve vzduchu jsou cítit
- hodně odpadu
Oproti dřevu vydrží opravdu dlouho, když zapomenete přiložit, neroztápíte od nuly, ale pořád jsou tam kusy žhavých briket na které stačí přihodit menší dřívka a jede se dál. Nevýhoda je, že oproti dřevu jsou brikety dost cítit - jak v místě topení, tak venku. Není to vyloženě pach, ale je cítit rašelina. Proto bych s tím netopil v krbu, kamnech. Největší nevýhoda je množství odpadu/popela. Briketa po vyhoření v podstatě zůstane na místě, jen se rozpadne na světle hnědou hlínu. Je nutné mít místo v kompostu, nebo nějakou zahrádku, kam to můžete vyhodit. Zdá se, že je to 1:1 jako původní briketa. Jinak je to ale skvělá alternativa uhlí a super doplněk ke dřevu do kotle.
Nízká výřevnost , nepořadek z briket začouzená kamna.
Drnec Tomáš
Dobrá vyřevnost , celková spokojenost vřele doporučuji.
Drnec Tomáš
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »