Štěpky na uzení olše+buk 1 kg frakce 08
Štěpka z olše a buku se skvěle hodí k uzení a grilování. Kouř z hořící dřevěné štěpky proniká hluboko do pokrmu a dodává mu patřičné...
Štěpky na uzení olše+buk 1 kg frakce 08
Štěpka z olše a buku se skvěle hodí k uzení a grilování. Kouř z hořící dřevěné štěpky proniká hluboko do pokrmu a dodává mu patřičné...
Štěpka z olše a buku se skvěle hodí k uzení a grilování. Kouř z hořící dřevěné štěpky proniká hluboko do pokrmu a dodává mu patřičné aroma a zlatohnědou barvu.
Vlastnosti produktu:
pocházejí z přírodního dřeva olše a buku (70 % olše a 30 % buku) z ekologicky čistých oblastí. Jsou bez impregnačních a konzervačních látek, - neobsahují prašné frakce,
ideální k uzení jehněčího, hovězího a vepřového masa,
vyznačuje se optimálním obsahem vody – méně než 11 %
pro použití při grilování a uzení.
Jak používat:
Grilování:
Kolem žhnoucího dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu štěpky – nepokládejte je přímo na oheň, protože se okamžitě rozhoří. Gril by měl být ihned po umístění jídla na rošt zakryt víkem.
Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravovaného masa).
Uzení:
Dřevěné štěpky podle typu udírny položíme na tác určený přímo k tomuto účelu nebo kolem ohniště - nepokládejte je přímo na zdroj tepla, protože se okamžitě rozhoří.
Dřevěné štěpky by měly být skladovány na suchém a chladném místě.
Štěpka dostupná v naší nabídce ma kladná hodnocení od: Ústavu masného a tukového průmyslu, Státního hygienického ústavu, Státního hygienického ústavu.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.